28 Haziran 2009 Pazar

Tam Düğünlük

Takıyla ilgili neredeyse tüm sayfalarda, özellikle Etsy'de benzer kolyeler var, çok fazla gördüklerimin etkisinde kalarak yaptım bu kolyeleri, biraz abartılı olsa da düz tshirtlerin üstünde bence gayet iyi duracaklar.
Malzemelerin hepsi evde olanlar; perde parçaları, polimerden yaptığım çiçekler, kullanmadığım metal parçaları,tığişi motifler. Küçük parçaları dikerek, büyük parçaları "her evin ihtiyacı" silikon tabancam ile sabitledim, ilk önce keçe üzerine yerleştirdim hepsini, keçe kaşıntı yapmasın diye en alt kısma deri koydum, bu aralar düğün olursa kesin kullanacağım.



23 Haziran 2009 Salı

Blog Hayata Döndüm Galiba...

Yorgunum çok yorgunum, iş derken, Kayra derken, ev derken, zaman bulamıyorum yaptıklarımı resimleyip sergilemeye, bu kadar yoğunluk arasında yine birşeyler yapıyorum yapmasına ama fotolayıp sonra picnik.com'da şekle sokup birkaç kelam ile size sunmak kısmına vakit bulamıyorum.
Neyse dert yanmayı kısa geçip asıl meseleye geleyim.
Bu çanta Eminönü'nde çuval ve benzeri ürünler satan bir mağazadan alınan rafya ipleri ile yapıldı, toplam 4 bobin pembe rafya kullandım, yaklaşık 3 haftada bitirdim, belki daha kolay bir ip ile örülseydi bu kadar uzun sürmezdi ama inat ettim ve bitirdim, elimde yaralar falan açıldı o kadar sert bir ip ama biter bitmez Muya'dan aldığım çakma Birkenstock pembe terliklerim ile büyük uyum göstererek kullanılmaya başlandı tarafımdan.
Bu da anası ağlamış, çok kullanılmış, darbeli, bakımsız kadın parmakları, üstünde oynama bile yapmadım fotonun, isteyen istediği yerde kullansın bu fotoyu, ne işine yararsa artık:)))