19 Mart 2009 Perşembe

BEREKET ELLİ ÇANTAM


Bereket ellerini çok sevdiğim için sanırım "algıda seçicilik" olsa gerek, nerede bu şekli görsem hemen incelemeye başlıyorum.
En son 1-2 yıldır moda olan yağmur çizmelerinin üstünde gördüm, Gülben Ergen giymişti, bir gazetenin ekinde görmüştüm, hatta Gülben Ergen'e mail atıp sormayı bile düşündüm nereden aldığını, gerçekten çok hoşuma gitmişti.
Geçenlerde de Rexonna,Reward'ın yeni reklamında yine Gülben Ergen'in kullandığı postacı çantası dikkatimi çekti, üstünde kocaman işlemeli bir bereket eli vardı.
Çantaya bakarken aklıma geçen yıl Coll'un erkek reyonundan aldığım kahve renkli postacı çantam geldi, biraz kullandım ama sonra soğudum çantadan, tekrar kullanmak için birşeyler yapma fikri ile reklamda gördüğüm model birleşince bu çıktı ortaya.
İlk önce kalınca bir karton ile el şeklini çıkardım, sonra bunu şablon olarak kullanarak açık kahve renkli keçeden motifi kestim, üstüne elimde bulunan ne varsa dikmeye çalıştım:) En son keçeyi dikiş misinası ile çantanın üstüne diktim.
Gülben Ergen'in çantası kadar güzel olmasa da 2 gündür kullanıyorum, çok sevdim.

17 Mart 2009 Salı

"En İyi Blogspotlar" ile ilgili Bir Haber

Sabah Gazetesi'nin Cuma ekinde geçen hafta "En İyi Blogspotlar" başlıklı bir yazı varmış. İlgilenen olursa ilgili link burada. Hiç takip etmediğim sayfalar ama beğenildiğine göre bakmakta fayda var.

2 Arada 1 Derede Yaptıklarım:)

Bir zamanlar çevik, atılgan biri olarak ben, neredeyse hergün sayfamı yenilerdim, şimdi gerçekten zaman bulamıyorum, iş saatlerinde kafamı kaşımaya vaktim olmuyor nedense bu aralar, geçecek inşallah geçecek. Yine de uykudan çaldığım zamanlarda birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Keçe tokaların bazılarını internetten bulduğum çiçek şablonları ile yaptım, internet, hobiler için derya, deniz gerçekten, ne ararsanız bulunabiliyor.


Eminim boncukla biraz ilgilenen herkeste bu renkli kum boncuklardan muhakkak vardır, ne yapacağımı bilmeden renklerine bayılıp o kadar çok almışım ki. Tek kalmış büyük boy boncuklarla karıştırıp böyle bir şey çıkardım ortaya. Diğeri de yeşil boncukları tüketmek için yaptığım kolyem. Her iki kolyede satıldı geçen hafta.


Hergün sayfasını yenileyen arkadaşlarım, size çok özeniyorum, bende zaman istiyorum daha zevk aldığım şeyler için, yaptıklarımı paylaşabilmek için...