2 Eylül 2008 Salı

Fimo ve Çekirdek Kardeşliği

Bu kolyeyi boncuk kutularımı biraz boşaltma çabalarım sırasında, kalan fimo boncuklarımı kullanarak yaptım. Aralarda biraz tahta boncuk var birde keçi boynuzu çekirdeği kullandım. Kuruduğunda bile şekli değişmiyor ve bu tarz kolyelerde hoş duruyor, aslında kolay delinebilse bir sürü yerde kullanacağım ama el matkabı ile biraz zor oluyor.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok özgün olmuş cicim keçi boynuzu yedin demek bunca çekirdek için seni gidi seni :) Yaratıcılıkda sınır yok süper süper süper :))

Haydins dedi ki...

Aklima ne geldi..Avrupa yakasinda Cem'in annesi Asli'ya yapmisti visne cekirdeginden kolye Asli'da igreniyordu takmaya :)
Kolye cok guzel olmus canim , kutuyu bosaltmakta zorlaniyorsan itinayla yardimci olunur :)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

amaninn bildiğimiz keçi boynuzunun çekirdeği yani,valla çok ilginç.ilk defa duydum ben,bu şekilde kullanılıyor mu bu çekirdekler?

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

hiç duymamıştım keçi boynuzu çekirdeğini. çok güzel olmuş ellerine sağlık

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım yine çok güzel bir kolye.Güle güle kullan.biz de gelirken türkiyeden fimo hamuru aldık renkli renkli bu hafta sonu tatilimizde yani cuma günü deneyeceğiz bakalım öncelikle boncuk yapmayı.başarabilirsem bir sürü boncuk yapabiirim ben de kendime.heyecanlıyım.kolay mı boncuk yapmak canım.ipucu verebilirsin bu yeni acemi fimocuya:):)

babegazelle dedi ki...

hem çok otantik hem de özgün...sadece boncuk da diil keçiboynuzu fimo...yaratıcılık sınır tanımıyo galiba

Cocukla Cocuk dedi ki...

Otantik güzel bir kolye olmuş. ellerine sağlık. Keçi boynuzu çekirdeğinin boncuk amaçlı kullanıldığını ilk kez duydum