6 Kasım 2008 Perşembe

Evet, Kokoşum.

Telefonumdan o kadar sıkılmıştım ki ama yeni telefon almak istemiyordum zaten teknoloji özürlü biri için kullandığım telefon fazlasıyla yeterliydi. Cumartesi günü Capitol'de gezerken bir stand gözüme ilişti. Artık tasarım olayı kendini aşmış, telefonları da defter, kitap kaplar gibi kaplıyorlar. Standa yaklaşınca kendimi alamadım. O kadar güzel şeyler yapmışlar hatta bazılarını swarovski taşlarla bile süslemişler. Telefonu çok hoyrat kullandığımdan dolayı üstü çizik içindeydi, tabi hal böyle olunca hemen çantadan telefonu çıkarıp görevli bayana uzattım. Sonra katalogdan bu kirazlı deseni beğendik kızımla. 1 saat sonra gidip 60 ytl ödeyerek canımmm telefonumu aldım.Biraz cici bici oldu, daha koyu renk birşey mi yaptırsaydım diye düşündüm ama kullanayım böyle, sıkılırsam değiştiririm, nasılsa kaynağı bulduk Capitol'de. Bu arada firma ismi falan almadım, aldığım fişi de bulamıyorum ama Capitol'un 3. katında bir stand bu bahsettiğim firma. Google'dan aradım bulamadım adını.
Böyle kaplatınca telefon birden değerlendi ve "amanınnn çizilmesin" diye keçeden kese yaptım telefonuma, ayyyy ne kokoş bir kombinasyon değil mi?

10 yorum:

nazo dedi ki...

Neyin ticaretini yapacağını şaşırdı millet :) kaplama gibi bişey galiba değil mi, Banu? Keçeden yaptığın kılıf çok güzel olmuş.

Adsız dedi ki...

aynen ya ama aşmış ki ne aşmış yahu özlettin kendini

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Allah sizi ne yapmasın emi,ana kız kokoşlar sizi.ama kılıf harika görünüyor,keşke daha büyük fotolar koysaydın.güle güle kullan Banucum

Ordanburdanhayattan dedi ki...

bak şimdi anlaşılır olmuş işte.ben çok beğendim telefonun bu halini

Yeliz dedi ki...

çok şeker ikiside iyi günlerde kullan, bende laptop kapağına cici birşey istiyorum.

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok da guzel olmuş kızınla birlikte secmen ne guzel

Adsız dedi ki...

olsun kokoşluk iyidir:))

nalan dedi ki...

telefon da güzel ama kılıfı ,telefondan daha güzel olmuş.

leyya dedi ki...

nasıl mutlu oldum anlatamam şu an))))son zamanların en favori zevkim keçelerle uğraşırken elimdeki keçeler tükenmeye yaklaşırken acaba daha kaliteli ve daha fazla keçe çeşidi satan bir yer bulmak mümkün mü diye tırım tırım aranırken...nasıl dailaç gibi geldi verdiğiniz adres.(ay ne uzun bi cümle oldu buuu)))henüz keçelerle yeni tanışıklıgım benim..ama sizinkilerden çok faydalanacağım kesin izniniz olursa tabii..derhal linklerime ekliyorum sizi arkdaşım daha sık ziyaret etmek adına...ve çok ama çok teşekkür..

leyya dedi ki...

ya masraflı olmayacaksam bi zahmet bana keçelerin metre fiyatını yazmanız ümükün mü acaba?