17 Kasım 2008 Pazartesi

Yine Atkı ve Kürkçü Han

Artık havalar soğuduğuna göre gönül rahatlığı ile tığ işi atkılarımı size sunabilirim.

Yün almak için en ucuz mekan (tabii Avrupa tarafı için söyleyebilirim çünkü karşı tarafı hiç ama hiç bilmiyorum, bana hala çok karışık geliyor) Eminönü,Kürkçü Han. Tüm markaların yünlerini piyasa fiyatlarının altında bulmanız mümkün. Özellikle avluya bakan üst kat mağazaları gezin derim. İsterseniz sardırarak kendi yününüzü de yaptırabilirsiniz. Kürkçü Han, Mahmutpaşa'dan Kapalıçarşı'ya doğru çıkarken sağ tarafta kalıyor. Zaten kapısında her zaman yoğunluk oluyor. Birde alt kapısı var aslında ama eğer ortama yabancı iseniz Mahmutpaşa yokuşu üzerindeki kapıdan buyurun bence.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayılıyorum oraya ganimet dolu tüm mal varlığı harcayarak kadar deliriyorum kuzum orada.Ah birde örgüden anlasam çile çile yün alıcam valla.Güle güle giy canım.

Derya dedi ki...

Atkı çok güzel olmuş tebrik ederim benimde yapmak istediğim ama bir türlü başlayamadığım bir atkı modeli motif motif çok şık böyle görünce hemen yapmalıyım diyorum.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

senin gibi marifetli değilim ki gideyim oralara.ben de bir aralar eminönünde çalışırken giderdim kürkçü hana sırf gezmek olsun diye.çok kıskanıyorum şu ören kadınları çokkk.takıya el attım ya sırada örgü var sanırsam:))

Cocukla Cocuk dedi ki...

bu modelden ufak bir dizüstü battaniye yapmak niyetim bakalım ne zaman....sevgiyle kal

nazo dedi ki...

Ben daha yeni gördüm bu atkıyı, kaçırmışım demek. Renkleri çok güzel olmuş, ellerine sağlık!

Haydins dedi ki...

"tabii Avrupa tarafı için söyleyebilirim çünkü karşı tarafı hiç ama hiç bilmiyorum, bana hala çok karışık geliyor"
Bana da Avrupa yakasi cok karisik gelir..Herkese kendi tarafi guzel ;)
Gule gule kullan..