19 Mart 2009 Perşembe

BEREKET ELLİ ÇANTAM


Bereket ellerini çok sevdiğim için sanırım "algıda seçicilik" olsa gerek, nerede bu şekli görsem hemen incelemeye başlıyorum.
En son 1-2 yıldır moda olan yağmur çizmelerinin üstünde gördüm, Gülben Ergen giymişti, bir gazetenin ekinde görmüştüm, hatta Gülben Ergen'e mail atıp sormayı bile düşündüm nereden aldığını, gerçekten çok hoşuma gitmişti.
Geçenlerde de Rexonna,Reward'ın yeni reklamında yine Gülben Ergen'in kullandığı postacı çantası dikkatimi çekti, üstünde kocaman işlemeli bir bereket eli vardı.
Çantaya bakarken aklıma geçen yıl Coll'un erkek reyonundan aldığım kahve renkli postacı çantam geldi, biraz kullandım ama sonra soğudum çantadan, tekrar kullanmak için birşeyler yapma fikri ile reklamda gördüğüm model birleşince bu çıktı ortaya.
İlk önce kalınca bir karton ile el şeklini çıkardım, sonra bunu şablon olarak kullanarak açık kahve renkli keçeden motifi kestim, üstüne elimde bulunan ne varsa dikmeye çalıştım:) En son keçeyi dikiş misinası ile çantanın üstüne diktim.
Gülben Ergen'in çantası kadar güzel olmasa da 2 gündür kullanıyorum, çok sevdim.

19 yorum:

Haydins dedi ki...

Cok guzel olmus bence..Gulben Ergenin reklamini izledim ama gormemisim bak cantayi, dikkat edecegim artik :)
Orgu cantayi da senden sonra kavak yelleri dizisinde gordum :)

3prenses dedi ki...

ay çok güzel olmuş ellerine sağlık.

ella dedi ki...

bence çok güzel olmuş, eline sağlık. senin yaptığın çantalar bize çok ilham veriyor :) blogun yeni halini sevdim :)

sesiber dedi ki...

Süpersin, berket eli sembolünü ben de çok seviyorum ama takı hariç biryerde kullanmadım.
Çanta yeniden doğmuş ellerine sağlık.
Bu arada seni mimledim. İstersen bloguma bir bakıver.

Unknown dedi ki...

Ben bu şekle Fatıma Ana ( Hz. Fatıma ) eli diye biliyordum hatta ben altını çok severim bir kaç kuyumcuda bunların kolyesinden aradım ama bulamadım. Ancak keçe çok daha doğal ve otantik durmuş özellikle de üzerindeki süslemeler çok başka bir hava katmış çok beğendim.

beyaz mendil dedi ki...

Çok şık olmuş,iyi günlerde kullan hayatım.Sevgiler

Ordanburdanhayattan dedi ki...

valla hayranım ben sana,nasıl da aklına koyduğunu yapıyorsun.harika olmuş valla,Gülben kim bilir ne kadar para bayıldı ona,seninki kadar değerli olamaz ama.ben de artık senden geçti herhalde her gördüğüm yerde bakıyorum bu ellere.ama henüz almadım.güle güle kullan

Unknown dedi ki...

Selamlar şablonları Ankara Haska'dan aldım başka yerlerde var mı bilmiyorum ama belki ' ne alırsan 1 lira ' diye dükkanlar varya o tarz bir yerdi aldığım yer belki siz de İst. o tarz yerlerde bulabilirsiniz.

*kelebekana*-* dedi ki...

çok harika bir şey olmuş ..ben ilk defa bereket eli diye birşeyi şimdi öğrendim ...belki bende bu modelde bişeyler yaparım ...*kelebek*sizide bloğuna bekler...

Adsız dedi ki...

harika olmuş ne diyeyim.bende ilham aldım senden. bu arada gülben ergeninkini görmedim ama bundan güzel değildir kanımca.güle güle kullan.

Girls On Blog dedi ki...

Çok özgün olmuş...ellerine sağlık. Ben de polimerden dekortatif amaçlı el yapmak istiyorum ama hazır şablon bulamadım hiç...kendim yapamam sanırım...
Sevgiler

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım yine çok güzel olmuş.kocaman bereket eli hemde ben de çok seviyorum burda çok var. fatmanın eli diyorlar. sana bir bereket eli sözüm olsun o zaman cezayirden hatıra:)öptüm seni..güle güle kullan çantanı canım..

Cocukla Cocuk dedi ki...

benim hiç dikkatimi çekmemiş dikkate edeyim bir dahaki sefere. Çok beğendim çantayı da bereket elini de. Bol bereket getirsin

Unknown dedi ki...

El emeği göz nuru kendin yaptın bence çok değerli.Güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

bayııldımm arkadasıım ellerine saglık.modeller senıntasarımın mı?

sesiber dedi ki...

Banu biz elim sendeye başladık. 10marifete ya da bloga uğra istersen.

orguknit dedi ki...

Süper olmuş arkadaşım bayıldım ben bu çantana.Güzel alışmalarını ilgiyle takip ediyorum.
Kolay gelsin.Sevgiler.

nrhnmrl dedi ki...

mimlendin canım bekliyorum nerelerdesin.

leyya dedi ki...

niceden beri uğrayamadım.durumum malumun)çok güzel çok zevkli bir çalışma olmuş.evdekileri değerlendirmek en güzeli işte ben bunu beceremiyorum)güzel günlerde kullan sevgili banu.