12 Kasım 2009 Perşembe

Şukufe, Maviş Kolyem ve Pasaj

Uzun zamandır yaptığım takıların fotoğraflarını çekerken "ahhh bir cansız mankenim olsa" diyordum. Geçen cumartesi Dolapdere'ye alma niyeti ile gittim, orada bulunan tüm mağazalar çok şık şeyler satıyorlar gerçekten ama benim gibi kendi yağında kavrulan biri için fazlaydı fiyatlar.
Benim aradığım kolsuz ve başsız bir cansız mankendi, Dolapdere'de bu tür polyester mankenler benim baktığım mağazalarda 90-250 tl arasında. Ben hem hafif hemde ucuz olması için plastik manken arıyordum, sadece bir dükkanda buldum, fiyat 25 tl idi ama rengi griydi. Allahtan mağaza çalışanlarından biri Mercan'da plastik manken bulabileceğimi söyledi.
Pazartesi günü iş çıkışı Mercan'a gittim. İstediğim mankeni 3 tl'ye aldım. İlk önce fiyata inanamadım, ucuz olduğu için 10 tane alasım geldi, hayrına dağıtmak için:)
Pazartesi akşamından beri fotoğraf çekip geçen Nisan ayında açtığım ama yenilemeye üşendiğim pasaj sayfam için fotoğraf çekiyorum.
İlgilenen olur belki, cansız mankeni aldığım mağazanın sayfası burada.
Huzurlarınızda Şukufe ve maviş kolyem (adını kızım koydu, internetten Şukufe'nin anlamına baktım, farsça çiçek açan bitki demekmiş).
Okuduğunuz üzere bende artık aktif olarak pasaj'dayım. İlgilenenlere duyurulur.

8 yorum:

Demet / Demetoloji dedi ki...

merhaba,blogunuzu pasaj baglantisi ile buldum ve bu mankeni gorunce hem uzuldum hem sevindim ... ben de bugun pasajdan siparis vermistim .. bilseydim bu kadar ucuza ve bu sekilde bulabilecegimi daha once keske ... sans iste .. ama 3 tl ise ben de alabilirim bir tane :)) mercan nerde ki ... ist. u da hic bilmem ...

Haydins dedi ki...

Bakayım, bende pasajdayım :o)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

canım arkadaşım geç bile kaldın pasaj için. senin kadar güzel, farklı, özgün şeyler yaratan çok az var bence. bu arada şukufeye bayıldım, allahın emriyle ben de istemeye gelicem :)))

sesiber dedi ki...

Bol satışlar dilerim arkadaşım. Ben de oradayım. Mankenlerin ilk fiyatını okuyunca uhh dedim. Neyse uygununu bulmuşsun.

Beyaz Kkelebek dedi ki...

way mankende kolyede süper..Ellerine ve emeğine sağlık buarada bol satışlar dilerim

Unknown dedi ki...

banucum hayırlı olsun pasaj sana bol satışler:)

leyya dedi ki...

şükufeye hörmetlerimi gönderiyorum:))kolye çok güzel ve sunum ne kadar önemli onu anlıyorum.mercannn eminönüüü kapalı çarşıı nasıl özlemişim.pasaj hayırlı olsun.bol satışlar diliyorum.

Nedret dedi ki...

Pasaj da hayırlı satışlar dilerim.Bu manken için verdiğiniz adreste biraz fazlalık var.www.blogger katılmış başına.O kısmı çıkartınca açıldı.Çok hayırlı iş yaptınız.Bana da lâzım bir tane.Bayramdan sonra hemen sipariş edeceğim.Teşekkürler.Sevgiler.