28 Nisan 2008 Pazartesi

Divitin Kolye 2

Bu aralar kendimi keçeden ve divitinden alamıyorum. Evin hali beter, her taraf iplik içinde. Canım eşim ağzını açıp birşey demiyor, valla ben olsam bana afaganlar basardı ,kendisini buradan kutluyorum :)))
Cuma akşamı Merter'de bulunan HBN tekstil'e gittim. Aklın durur, popon tavana vurur derler ya aynen öyle oldu işte. 200'den fazla rengin olduğu müthiş keçeler var bu dükkanda, keçeler ince olduğu için ne istersen yapabilirsin,kredi kartı geçmediği için (Allahtan) çok fazla birşey alamadım ama aybaşında tekrar gideceğim, hala etkisindeyim renklerin.
Bugün Tire/İzmir'den aldığım köy keçeleri ile yaptığım divitin aplikeli kolyeyi ekledim. Umarım beğenirsiniz.

2 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

banucum kocan tabii bişey demez,sen yapınca ona çatıp karışmıyorsun o da dilediğince keyfini yapıyor da ondan karışmıyor sana.sıkıysa o yapsın bakalım aynısını sen yolarsın saçlarını valla.kadınlık böyle işte nankörüz vesselam.adamların kıymetini bilmek lazım valla,öptüm canım benim.
kolye de çok şık olmuş,bunu diğerinden daha çok beğendim ben.eline koluna sağlık,Erkoç'a da sabırlar diliyorum:)))

spinelli dedi ki...

merhabalar takılarınıza bayıldım farklı tarz süper fevkaledenin fevkinde:D keçe aldınız yer keçeyi az olarakta veriyomu ya da nasıl satılıo hiç bilmiyorum simdiden tesekkürler