12 Haziran 2008 Perşembe

Hem Uzun Hem Kısa Kolyem

Benzer bir kolyeyi bir mağazada görmüştüm. Tam benlik deyip eve gelince hemen yaptım bir benzerini, ister uzun ister 2 kat kullanılabiliyor bu kolye. Benzer birşey yapmak isteyenlere püf noktasını söyleyeyim, aralarda kolye 4 sıralı oluyor, o yüzden 4 tane misinaya dizmek gerekiyor boncukları. Birde bir adres ekleyeceğim bugün. hand-e'in takılarını Facebook'da buldum ve bayıldım, sizinle de paylaşmak istedim.

3 yorum:

İz dedi ki...

banucumm çok güzell ya..yazın tshirtlerle çok beğeniyorum uzun kolyeleri ama ben farkettim de uzun kolye yapmıom yaaa.. fimodan yapılanlar da var arada sanırım floş ipler rengarenk ucu çok güzel görünüo ben de arta kalan boncuklardan yapsam mı acaba ? buarada ben de iki gün önce keşfettim hand-e i bir blogda görmüştüm yaptıklarını çok değişik dimi yaptıkları

nazo dedi ki...

Bu kolye harika olmuş. renkleri süper. Şeker gibi. Ellerine sağlık.. Alttaki yeşil kolyenin ucuda farklı duruyor ;) Bu arada merhaba :) İlk yorumum sayfana.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Bu kolyeye bayıldım süper bişey olmuş gerçekten. Çok çok çok bayıldım hatta. Hatta ben de de olsun diye kıskandım azcık:) güle güle tak cicilerinle..
Ellerine sağlık
Sevgiler