17 Haziran 2008 Salı

Kırmızı Oyalı, Kuşlu Kolyem

Bu aralar aklımda yapmak istediğim bir sürü şey var. Ne görsem "bundan da yapmalıyım" deyip, gidip malzemelerini alıp başlayıp, yarım bırakıyorum. Aslında acilen tatile ihtiyacım var ama biryerlere gitmeden evde oturup başladıklarımı bitirebilmek için.


Takı yapmaya ilk başladığım zamanlarda asla bakır, altın yada gümüş renkli döküm malzemeleri birbirine karıştırmıyordum. Sonra Reminiscence'ın Nişantaşı'ndaki mağazasını hayran hayran seyrederken farkettim ki, adamlar tüm metal renklerini kullanıyorlar takıda. Ondan beri bende her renkle her rengi kullanıyorum. Bu takıda da bakır ile altın renkli dökümler var. Altın renkli kuşlar benim yine favorilerim.

2 yorum:

İz dedi ki...

eline sağlık banucum.. daha önce sendeki bu tarz dikkatimi çekmişti elim korkak sende çok güzel durmuş ama ben halen kararsızım karıştırmak konsuunda aparatları

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım eline sağlık. Gerçekten bu da süper olmuş bence.Ben ne zamandır boncuklarımla uğraşmıyorum bakalım belki yakında yaparım bişeyler.Böyle örnek bulabileceğim site biliyorsan nette bana da söylermisin? Bir de bu kullandığın taşlar pek güzel parlıyor gibi doğal taş mı bunlar?