9 Haziran 2008 Pazartesi

Matruşkalı Kolyem

Anaokulu müsamereleri gibi oldu bu fotoğraf, farkındayım ama renkler hoşuma gitti, kelebekleri de yapıştırdım. Ref, Moskova'ya gittiğinde getirmişti bu matruşkayı, aslında anahtarlık ucuydu ama ben kolye yapmak istedim. Polimer kilden yaptığım kuş ve balığı da zincire ekledim. Zincirin içinden kurdela geçirdim birde. Yazın beyaz t-shirtlerle kullanmak için çok uygun oldu.

3 yorum:

İz dedi ki...

eline sağlık banucum..ben de kurdela kullanıyım rengarenk olsun kolyelerim die çok uğraşıom ama bende bir simetri hastalığıdır giidio..bakalım ben de böyle yapmak stiooommm harika olmuş:) ben de bir matruşka anahtarlık ucunu kolye ucu yapmıştım ama Rusya'dan diildi maalesef :( şanslısın valla..çok beğendim he birde hayalet telmi kullandım boyundaki boncukların dizmek için..?

Haydins dedi ki...

Tanidik bir sey goruyorum :)
Herkeslere hediye olarak matruska aldim bir kendime almadim..Kesin donus tarihim belli olsun o zaman alacagim demistim kendi kendime gunumu bekliyorum :)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Matruşkalara bayılan biri olarak kolyen çok hoşuma gitti. Rengi de süper valla.Ellerine sağlık.
Ben de kendime renkli ve de kocaman bir matruşka almak istiyorum en yakın zamanda.Her seferinde içinden sanki sürpriz bişeyler çıkacakmış gibi teker teker onları açmak süper bişey..
Sevgiler