17 Mart 2009 Salı

2 Arada 1 Derede Yaptıklarım:)

Bir zamanlar çevik, atılgan biri olarak ben, neredeyse hergün sayfamı yenilerdim, şimdi gerçekten zaman bulamıyorum, iş saatlerinde kafamı kaşımaya vaktim olmuyor nedense bu aralar, geçecek inşallah geçecek. Yine de uykudan çaldığım zamanlarda birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Keçe tokaların bazılarını internetten bulduğum çiçek şablonları ile yaptım, internet, hobiler için derya, deniz gerçekten, ne ararsanız bulunabiliyor.


Eminim boncukla biraz ilgilenen herkeste bu renkli kum boncuklardan muhakkak vardır, ne yapacağımı bilmeden renklerine bayılıp o kadar çok almışım ki. Tek kalmış büyük boy boncuklarla karıştırıp böyle bir şey çıkardım ortaya. Diğeri de yeşil boncukları tüketmek için yaptığım kolyem. Her iki kolyede satıldı geçen hafta.


Hergün sayfasını yenileyen arkadaşlarım, size çok özeniyorum, bende zaman istiyorum daha zevk aldığım şeyler için, yaptıklarımı paylaşabilmek için...





6 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

elişlerine zaman ayırabilmek emek vermek, paylaşmak ve beğenilmek çok güzel şeyler...tokalarına ve özellikle kolyelerine ki favorim kırmızı olanı bayıldım...ellerine sağlık

nrhnmrl dedi ki...

banu kolyeler ve tokalar çok güzel olmuş ellerin dert görmesin bu kötü zamanda boşver işin olsun yeterki ses etme kolay gelsiin :=)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

arkadaşım çok cici olmuş bunlar,benim de daha şimdiden elimde bir dolu kum boncuk var.
bu aralar ben de biraz sıkıntılıyım içimden bişey yazmak paylaşmak gelmiyor ama tek rahatlama yerim de burası

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Yine çok güzel şeyler yapmışsın canım yaa.valla o kadar iş arasında vakit buluyorsun ben burda bişey yapamıyorum..ellerine sağlık zaten senin kolyelerine bayılıyorum ben çok tatlı çok zarif ve doğal..keçelerin de pek güzel.öptüm canım..sevgiler

Girls On Blog dedi ki...

KEce tokalara bayildimm! ellerine saglik...Dedigin gibi internet derya resmen...kendimi kaptirinca saatlerin nasil gectigini anliyamiyorum .
Çok ara verme;)

elif dedi ki...

blogunuzun ismini pasaj.com da gordum ve hemen geldim. kolyeler cok guzeller, kahverengi olanin cok benzerini astarve100.com'da da gormustum.

bayiliyorum bu tarz kolyelere... cok tatlilarr... sevgilerimle..