23 Haziran 2009 Salı

Blog Hayata Döndüm Galiba...

Yorgunum çok yorgunum, iş derken, Kayra derken, ev derken, zaman bulamıyorum yaptıklarımı resimleyip sergilemeye, bu kadar yoğunluk arasında yine birşeyler yapıyorum yapmasına ama fotolayıp sonra picnik.com'da şekle sokup birkaç kelam ile size sunmak kısmına vakit bulamıyorum.
Neyse dert yanmayı kısa geçip asıl meseleye geleyim.
Bu çanta Eminönü'nde çuval ve benzeri ürünler satan bir mağazadan alınan rafya ipleri ile yapıldı, toplam 4 bobin pembe rafya kullandım, yaklaşık 3 haftada bitirdim, belki daha kolay bir ip ile örülseydi bu kadar uzun sürmezdi ama inat ettim ve bitirdim, elimde yaralar falan açıldı o kadar sert bir ip ama biter bitmez Muya'dan aldığım çakma Birkenstock pembe terliklerim ile büyük uyum göstererek kullanılmaya başlandı tarafımdan.
Bu da anası ağlamış, çok kullanılmış, darbeli, bakımsız kadın parmakları, üstünde oynama bile yapmadım fotonun, isteyen istediği yerde kullansın bu fotoyu, ne işine yararsa artık:)))




8 yorum:

ella dedi ki...

eline sağlık, çok güzel olmuş. çok emek verdiğim parmaklarından belli gerçekten.

harosa dedi ki...

çok güzel olmuş canım güle güle kullan sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

Elleri çok yormuş belli ama çok güzel olmuş güle güle kullan

Ordanburdanhayattan dedi ki...

hhaaaahhaa bayıldım isteyen alsın o parmakları da ..... demiş gibi resmen. bence de madem alıp çalıp çırpıyorlar bu da kapak olsun onlara. cantanı güle güle kullan maharetli arkadaşım benim.

nrhnmrl dedi ki...

Hoş geldiiin ellerine sağlık olsun be süslü püslü durupta hiç bir şey üretmeyen ellerden değil ne mutlu sana :)))

papatya dedi ki...

Cok hos olmus iyi gunlerde kullan.Insanin kendi yaptigi her zaman degerlidir.Ellerinizin acimasina cok uzuldum.Ama baktikca acisinin azalacagini tahmin ediyorum cunku harika bir canta.Ellerinize saglik.Kenya"dan sevgilerle...

http.belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba sevgıler

Nedret dedi ki...

Oooo, ben sizin işlerinizi kaçırmışım hep.Yukarıdakilerin hepsi birbirinden güzel.Tebrik ederim.