6 Ocak 2010 Çarşamba

GALATA KULESİ

O kadar beton yığınının içinde hala alımlı duruşuna bayıldığım Galata Kulesi'nin kolye ucu halini Marputçular Çarşısı'nda görünce "almasam olmaz" diyerek hemen almıştım ama ne yapacağımı bilemeyerek uzun sürede evirip çevirmiştim elimde. En sonunda yeni yıl tatilinde yaydım boncuklarımı ve bu çıktı ortaya, tatilde bir sürü şey yaptım aslında ama yapmak kolay, fotoğraf çekmek çok zor. Ekleyeceğim inşallah en kısa sürede.Birde çarşamba pazarı modunda olan sayfama çeki düzen verip sadeleştireceğim, bu da planlar arasında:)


7 yorum:

nazo dedi ki...

tam yazlık.. cıvıl cıvıl olmuş :)
aşağıdaki atkıya da bayıldım, ellerine sağlık !!

sibel dedi ki...

çok şık canım eline sağlık...sevgiler

leyya dedi ki...

banucum finaller başlamak üzere.fena halde gergenleştim aslında.bakma sen o şeker kız kendi modunda yazılarıma:))
kesme şeysini:))pat mı ne diyolar ona neyse eminönüden bi tuhafiyeden almıştım,set halinde satılıyodu .singerin.kesme şeysi iyi cetvel tmm ama bıçağı beş para etmez.cağaloğluna çıkarken hobi malzemeleri satan dükkanlarda daha iyi bıçaklar vardı.eh sormamışsın ama fiyatını da ekliyim 50 te le civarıydı singerin seti ama tek de alabiliyorsun bildigim kadarıyla.
galata kolye süpper..

renklicehobiler dedi ki...

merhaba. Yenibir blogcu olarak katıldığım sanal alemde keşfe dalıp soluğu burda aldım. Ne güzel tasarımlar bayıldım. Sevgiler...

ella dedi ki...

çok beğendim...

leyya dedi ki...

hediye edebilirim:))nasılsa kaynagı bende:))bu arada yorumunu görünce yeni haberler var ümidiyle geldim ama nafile:))çok selam.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

canımcımmmm, yazsana artık birşey nolurrr. özledim seni, ilk fırsatta görüşelim nolur. ben hayırsızın tekiyim ama sen arada ses ver yine de