16 Ekim 2008 Perşembe

Cıvıl Cıvıl 365 Etkinlik

Dün, iş çıkışı kitapçılara bakarken bu kitabı buldum. Kızımın hoşuna gider diye düşündüm ama kitabı incelemeye başlayınca içinde her yaşa hitap eden bir sürü etkinlik olduğunu farkettim. Her güne bir masal, her güne bir şiir diye bir sürü kitap var piyasada. Bu kitapta yine aynı mantıkla hazırlanmış. Ama baskı ve dizim gerçekten kaliteli, bol renkli, kızım "yine mi kitap, ben oyuncak istiyorum" der gibi oldu ama içine bakınca "anneeee, bundan yapalım, anneeeee şundan yapalım" deyip durdu uyuyana kadar. Fiyatını da yazayım bu arada 12,5 YTL, bana uygun geldi. İlgilenen arkadaşlar için yayınevi bilgileri burada.Tüm annelere ve çocuklaşmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sağol canım bakıcam urlde hata var http://www.blogger.com/www.timas.com.tr olmuş düzelt canım sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok keyifli bir kitap olsa gerek üstelik fiyat da cazip

Huzur Moda dedi ki...

CANIM uluslar arası arkadaşlık ödülü dağıtılıyormuş bloglar arası elden ele:))) bende uydum bu adete :))) seni layık gördüm. bloğumdan ödülü almaya gelirsen sevinirim..

Ordanburdanhayattan dedi ki...

banucum süpermiş bu yaa bizim ufaklık için de bişeyler var mıdır acaba içinde?ben de evde zorlanıyorum çünkü ne yapalım diye

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Bu etkinlik kitabını çok beğendim canım ben. Bulabilirsem ben de alıcam. İlerde de çocuk için lazım olunca kullanırız. hem ben de çok severim böyle şeyleri zaten. çok eğlenceli olduğuna eminim.. süpppeer fikirmiş vallaaa:)