31 Ekim 2008 Cuma

Hanım Dilendi, Bey Beğendi Atkım

"Bu yazdan kalma günde ne atkısı Banu" diyebilirsiniz. Haklısınız da. Ama hep takı, hep takı olmasın diye, biraz örgü postu olsun dedim. Gerçi benim sayfamda örgü olur, takı olur, keçe olur, sayfamın misyonu bu. Gezi yazısı falan derleyemiyorum, anlatamıyorum. Ama inşallah bu yaz görmek istediğim bir yer var, oraya gidersem sayfa, sayfa post koyacağım. Herşeyi fotoğraflayıp eklemeyen namerttir. Ahdım var, yeter ki gideyimmm inşallah.





Efenimm, bu atkıyı 2003'de yapmıştım, annem triko işi ile uğraştığından kalan trikoları söküp örmüştüm bu atkıyı. Boşuna dememişler "Hanım Dilendi, Bey Beğendi" diye bu modele.

10 yorum:

nazo dedi ki...

Adına çok güldüm. Hanımının her yaptığını, bey beğenmek zorunda zaten :p Atkı çok hoş görünüyor, ellerine sağlık! Banu, nereyi görmek istediğini çok merak ettimm, umarım görürsün. Biz de bol bol fotoğraflara bakarız :)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

sadece bey değüil herkesler beğenir bunu zaten.çok güzel olmuş valla sana hayranım ben,ne kadar çalışkan bir kadınsın sen yaaa maaşallah.
nereye gidecen söyle valla çatlarım.sen anlat herkesten daha iyi yazarsın eminim her işte olduğu gibi.
bu arada kurs geçen salı olmadı yine,yarım gün diye.önümüzdeki salı kısmetse

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

New York, New Yorkkkkkkkkk. Bu yaz inşallahhhhhhhhhhhhhh.

babegazelle dedi ki...

inanmıyorum 2 3 sene önce nerdeyse aynını ördü bana annem hihi

Adsız dedi ki...

Buarada bende yatak örtüsü yapıciiim siye bir atladım bu motife yaptım yaptım kaldım tabii:)) can dayanmaz valla yatak örtüsü yapmaya belki 50 li yaşlarımda daha fazla sabrım olurda bitiririm ama senin atkı çok güzel olmuş.bir iki tanesini çanta yapıcaktım birde böle atkı yapiim.fikir için teşekkürler:)
buarada New York güzel valla ama ben kesinlikle oraya kaadar gidersen Boston a uğra derim benim aşık olduğum yerde orası :)

Adsız dedi ki...

hahah dı da kendiside süper canım :)

nrhnmrl dedi ki...

ellerine sağlık sıcak havalara aldanmamak lazım kolay gelsin

Yeliz dedi ki...

atkın çok güzel ben öyle renkli aksesuarları çok severim.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım bu atkı şahane olmuş çok beğendim.ayrıca bunu beğenmemin bir nedeni de var eskiden yazlığımızda böyle bir desenden lacivert bir masa örtüsü vardı ona bayılırdım ben ki hala çok severim onun atkısı olmuş bu.ben de hemen fotoyu anneme göstericem ve aynısından istiycem eminim bu en sevdiğim atkım olacaktır.eğer annem örneğini anlamazsa sana sorarım canım olur muuuuu??güle güle kullan.çok güzeeelll:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

bu deseni çok severim ben..genelde siyah olur u renk de çok guzel gorunuyor, iyi gunlerde kullan