18 Aralık 2008 Perşembe

Etsy'de Buluşalım

Tam 2 haftadır birşeyler eklememişim sayfama, fotoğraf makinamda bir sorun var, sadece yazma kabiliyetim olmadığı için fotosuz olmuyor benim linkler. Neyse ki telefonumda kalmış bir resim buldum ve ekledim.





Sırf bu boncukların üstünde neler yazdığını anlayabilmek için Arapça öğrenmek istiyorum, bir sürü üstü yazılı takım var, mazallah çarpılacağım diye tırsıyorum.





Birde sonunda kendimi dürte dürte ETSY'de bir sayfa oluşturdum, satılacağından değil ama bari biraz adım duyulsun sevdasından yaptım bu sayfayı. Para da pulda gözüm yok, şan, şöhret istiyorum hesabı yani. Allahtan sesim duyuldu. Los Angeles'dan bir bayan takılarımla ilgilendi. Ocak ayında yapılacak olan bir takı konferansında sunacağı "Takı Tarihi" başlıklı tebliğsinde benim takılarımın resimlerini kullanmak için izin istedi. Ben sevindirik oldum, hatta bana attığı mailde "dear artist" demiş, ben uçtum gerçekten. Tüm iletişim bilgilerimi yollamamı rica etti, sizinle çalışmak isteyenler olabilir dedi. Bunun üzerine bin tane hayal kurdum, gerçekleşmeseler bile avunduruyorum kendimi.

10 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

se kendini küçümseme canım arkadaşım benim.gönülden diliyorum ve biliyorum ki sen çok daha iyilerini hakediyorsun.inan ki tüylerim diken diken oldu şimdi tekrar okurken.Allah yolunu açık etsin:ben seninle etsy ve bilumum yerlerde buluşmaya varım.

leyya dedi ki...

ben bile heycan yaptım burdan banu hanımcım.sizi anlıyorum))umuyorum ki hakettiğiniz yerden bize el sallayacaksınız..ne demek takı tarihinde bir köşenin taşı olmak...vallahi büyük başarı dün gece sayfanızı halaç pamugu gibi attırdıgımda))bu hissiyata kapılmıştım...burda bir yetenek+emek+bilinç yatıyor demiştim.. yanılmamışım) tekrardan tebrik ettikten sonra maalesef bu sabah meterde hbn tekstili aradıgımda oradaki bey artık keçe satmadıklarını işin izmirden yürüdügünü söyledi...önce hönkk oldumdsa da olsuuun divitinler var dedim.gider onlardan alırrım bende..gittim.kapalıçarşıda adını verdiginiz sokakta bir dükkandaki divitinleri görünce sevindirik oldum önce..satıcıyla sohbet arasında aslında keçe aradıgımı söyledim.adam beni dükkanın iç kısımlarına gönderdi..dehliz gibi bi dükkan bura))gide gide tam da aradıgım doğal keçeleri buldum mu)))o kadar doğallar ki koyunların şeysi bile nerdeyse üstlerinde duruyor)))ama olsun maksat naturel olsun maksat bizden olsun))hatta satıcı ipekçi nin dünya güzeline bile burdan divitin kumaşlı bi elbise giydirdigini kızın onunla dünya güzeli seçildigini söyledi))resmini göstermek istedi lakin eşim yanımda diye yoook!! dedim gösterme babam!napacaz biz dünya güzelini felan)))
şimdi bu yorummu postmu oldu bilemedim))ama bana bir harf öğretene .... düsturundan hareketle size borçlu hissettim..ondandır bu döşemelikler))
kumaşlarımı daha çok ümraniyeden almakla birlikte yıllardır süregelen al at bi ara işine yarar diyerek biriktirdigim kumaşlarımda var..ümraniyede kooca bi kumaş çarşısı var.. .üç sokak tamamen kumaşçılardan oluşuyor.bana yakın oldugu için sık sık gidiyorum..çok sevgiler ve başarılar ..

Haydins dedi ki...

Once bileklikten baslayayim, cok guzel bende yapmak istiyorum ne zamandir boyle bir seyde guzel kucuk boncuk bulamadim ya da uyduramadim..
Etsy olayina ise bayildim, cok iyi yapmissin daha once yapmadigin hataydi sekerim..(Simdide sen benim bloga yorum yaptin galiba uyari geldi msn'den :))Insallah cok guzel seyler olacak , yaratici arkadasim ..
Ben Tr'de is bulamazsam Turkish Etsy acmayi palnliyorum orada da bir dukkan acar misin??Simdiden pazar arastirmasi yapayim..Hani unun artinca unutma bizi..

Ayca Karaoglan dedi ki...

Valla sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim. Çok çok tebrik ediyorum. Etsy'de sayfa açman çok iyi olmuş Bayan Baykuş :) Bol şans diliyorum. Gelişmeleri yazarsınız, kolaylıklar, sevgiler...

Ordanburdanhayattan dedi ki...

bu arada kolyeyi es geçmişim,harika,bizim kurstaki kıro şeyler yapan teyzelere de vereyim senin blog adresini de gördünler neler yapıyor millet.öldüm valla boncuk örecem diye,sanki başka olay yok anacım ya:(((

Harikaan dedi ki...

banucum super hadi bakalım uluslararsı arenada bizi basarıyla temsil etcegine canı gonulden inanıyorum. Canım yaaa herseyin en guzeline layıksın bak bu bi kapıdır boyle boyle baslar bu işler ;)

nazo dedi ki...

Dear Artist,
Sizin adınıza ne kaddar mutlu olduğumu bilmenizi isterim :p
Canım cidden yürekten tebrik ediyorum seni. O bayan da zekiymiş ki anlamış sendeki farkı. Bundan sonra yolun açık olsun. Eminim çok güzel işler yapacaksın!

3prenses dedi ki...

önce ellerine sağlık sonra tebrikler.başarıların devamlı olur inşallah.

leyya dedi ki...

yine benn!!güzel bilgiler için teşekkürler.kayseri pazarını hiç duymadım ama hemen araştırmasına girişirim an itibariyle))fatih evet biraz tersimde kalıyor.ben çamlıcadayım amaaaa bende bu azim varken denizin dibinden olsun yine geçer giderim))çok sevgilerimle.kolaylıklar diliyorum.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Banucum;
valla bu harika bir haber çok sevindim ben senin adına.ben de uçardım herhalde böyle bir durumda. sen gerçekten çok güzel şeyler tasarlıyorsun ben hepsini çok beğeniyorum.böyle bir fırsat çıktığı için karşına çok mutlu olmalısın canım.daha nice güzellerini yaparsın sen..tebrik ediyorum seni. Sayfayı oluşturmak süper fikirmiş bu arada bak çok iyi oldu bu..öptüm