19 Aralık 2008 Cuma

Kurdele İşi, Karanfiller

Tam olarak bitmediler, zincirlerini takmadım ama dayanamadım, ekledim hemen. Uzun zincirin ucuna takacağım bunları ama 2 parçayı sırt sırta yapıştırıp takacağım çünkü uzun kolyelerin ucu dönünce arka taraf kötü görünüyor.

Broş falan olur birde bunlardan aslında. Akşam gidip başka renklerinden almak lazım bu kurdelelerin, o kadar çok rengi var ki aklım kaldı hepsinde. Karanfil kurdelesi diye geçiyor bu arada ilgilenirseniz.

9 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Yaaa ben neyi merak ediyorum biliyor musun,sen akşamları hiç boş oturmaz mısın,şöyle yayılıp tv falan izlemez misin arkadaşım?
hangi arada derece oluyor bu kadar güzel şeyler,ellerine sağlık,bana da bunların benzeri bir kolye vermiştin onu çok severek takıyorum.bunlar da harika bence,karanfilleri kendin yapıyorsun herhalde kurdeladan.10 parmağında 1o marifetsin maaşallah.

ella dedi ki...

gerçekten bravo size. hem çalışıp, hem anne olup, aynı zamanda da bu kadar güzel şeyler yapmak büyük marifet ister. ellerinize sağlık diyorum.

leyya dedi ki...

ilgilenmek mii???ilgiden ölmek üzereyim ama ev salı pazarına döndü artık.ciyaaaak!!bişeyleri aramakla geçiyor ömürümün yarısı))
minik çalışmalarıma başladım bile keçelerimle.
broş ya da kolye ,her ne amaçla olursa olsun gerçek anlamda takdirlik çalışmalar bunlar..elinize sağlık.

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok guzel olmuş bunlar...broş olarak da harika olur...ellerine sağlık

Beter Böcek dedi ki...

Mükemmel olmuş, çok beğendim. Ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

Ben yokken neler olmuş neler yapmışsın güzelim ellerine sağlık. Etsy olayında da gurur duydum o kadar sevindim ki anlatamam sana.Tebrikler.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

canım merhaba;
bu kolyelerin de süper olmuş gerçekten.hem broş gibi hem de madalyon. böyle uzun zincirli olması da benim için ayrı bir güzel.çift taraflı yapmak fikrini de beğendim.ben de arkası dönünce metalinin görünmesini sevmiyorum.çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık. ehh insan kabiliyetli olunca tabi bir başka oluyor. azcık bana da bulaştırsan bari canım yaa:):)

Yeliz dedi ki...

banu, çok güzel olmuş eline sağlık

Adsız dedi ki...

vay be sanat bu yaa. keşke yapabilsem