24 Aralık 2008 Çarşamba

Polimersiz Hayat, Çok Bayat...

Bu polimer kili kim bulmuşsa, yaşıyor ise Allah ömrünü arttırsın , mefta ise toprağı bol olsun, nasıl birşeydir bu malzeme, değerli taş, mermer, aklınıza ne gelirse benzer görüntü elde edebiliyorsunuz, yabancı sayfalarda o kadar çok malzeme, yan ürün var ki almamak için kendimi tutuyorum. İyi ki tanışmışım bu malzemeyle, olmadığını düşünemiyorum, o kadar yaniiiiii.


Bu kadar hayır duasından sonra sadede gelelim, polimerden yaptığım kolyem, arada bulunan kum boncuklar hariç tamamı kilden.

8 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Kolye çok güzel olmuş,ben de kil ile çalışmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum.Sizin ellerinize sağlık.

Girls On Blog dedi ki...

Kesinlikle katiliyorumm:) Tesadufen benzer birsey yazmisiz bugun...kolye de guzel olmus...iyi gunlerde olsun..:)Ben de yan malzemelere surekli bakiyorum netten ...zor tutuyorum:)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

kızım özendirme benim gibi taze boncukcuları şimdi:))

Cocukla Cocuk dedi ki...

Sonuna kadar katılıyoruz polimer kili bulan kişi hakkında söylediklerinize.
Güle güle kullan güzel kolyeni

3prenses dedi ki...

çok güzel evet.ben denemedim hiç.fimoyla aynı şeymi bu farklımı.fırınlanıyormu.gibi sorularım var.şimdiden teşekkür ederim.

ella dedi ki...

boncuklardan çok takı yaptım ama polimer kille hiç denemedim. denemek şart oldu artık. bu arada kolyeniz çok güzel olmuş.

leyya dedi ki...

çok teşekkürler ediyorum güzel yorumunuz için.ama bişey diyim mi ben de sizin eserlere bayılıyorum.içinde kişilik olan,böyle nasıl desem bir kültürü yansıtan,bir anlamı olan herşeyi seviyorum ve sizde bunu görüyorum,hayran oluyorum..çok selamlar..

beyaz mendil dedi ki...

Merhaba,minikpati.com u nasıl yüklediniz?Ben de yüklemek istiyorummmm.